Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg Pilsnermalt 4kg Flaket hvete 1,1kg Flaket havre 750g Rugmalt 750g Cara Pils [B]Humle og krydder[/B] 31g Columbus @ 25 min 20g Pacific Jade @ 15 min 20g Pacific Jade @ 2 min 80g appelsinskall @ 2 min 20g korianderfrø @ 2 min Steep i 10 min @ 80 grader [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min @ 51 grader 90 min @ 66 grader 10 min @ 72 grader 20 min @ 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 1 pk, 3,4l starter Informasjon om gjæring: Pitch på 17 grader, free rise til 20. Økes gradvis til 22 når stormgjæring avtar. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. mai 2020 Flasket: 25. juni 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N