Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg Pilsnermalt
4kg Flaket hvete
1,1kg Flaket havre
750g Rugmalt
750g Cara Pils

[B]Humle og krydder[/B]
31g Columbus @ 25 min
20g Pacific Jade @ 15 min
20g Pacific Jade @ 2 min
80g appelsinskall @ 2 min
20g korianderfrø @ 2 min
Steep i 10 min @ 80 grader

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
15 min @ 51 grader
90 min @ 66 grader
10 min @ 72 grader
20 min @ 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 1 pk, 3,4l starter
Informasjon om gjæring:
Pitch på 17 grader, free rise til 20. Økes gradvis til 22 når stormgjæring avtar.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. mai 2020
Flasket: 25. juni 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N