Brygger: Beerzebub Brewing
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: Kokos og sjokoladenibs
OG: 1,080
FG: 1,028
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 53,0
Beregnet farge: 93 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
paleale
flaket havre
crystal extra dark
special B
chocolatemalt
chocolate rye

[B]Humle og krydder[/B]
Willamette

[B]Andre ingredienser[/B]
ristede kokosflak
ristede sjokoladenibs
D-45
Laktose

[B]Meskeinformasjon[/B]
64c@60 min
76c@10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 007/S04
Gjærmengde: 1pk/1pk
Informasjon om gjæring:
starter på WLP007

S04 mot slutten av gjæringstiden

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. april 2019
Flasket: 1. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F