Brygger: Beerzebub Brewing Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Kokos og sjokoladenibs OG: 1,080 FG: 1,028 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 93 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] paleale flaket havre crystal extra dark special B chocolatemalt chocolate rye [B]Humle og krydder[/B] Willamette [B]Andre ingredienser[/B] ristede kokosflak ristede sjokoladenibs D-45 Laktose [B]Meskeinformasjon[/B] 64c@60 min 76c@10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 007/S04 Gjærmengde: 1pk/1pk Informasjon om gjæring: starter på WLP007 S04 mot slutten av gjæringstiden [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. april 2019 Flasket: 1. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F