Brygger: Steffen Selnes Karlsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: OG: 1,099 FG: 1,026 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 9,7% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 152 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Choco malt Black malt Flaked oats Carafa III Roasted Barley CaraBelge CaraGold Dry extract malt [B]Humle og krydder[/B] 80g Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 min på 68 grader C. 20 min på 75 grader C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 414 mrd celler. Informasjon om gjæring: 1 mnd på 18 grader C.. 3 uker på ferskt eikefat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. mars 2018 Flasket: 3. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F