Brygger: Steffen Selnes Karlsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,099
FG: 1,026
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 9,7%
Beregnet IBU: 58,0
Beregnet farge: 152 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Choco malt
Black malt
Flaked oats
Carafa III
Roasted Barley
CaraBelge
CaraGold
Dry extract malt

[B]Humle og krydder[/B]
80g Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 min på 68 grader C.
20 min på 75 grader C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 414 mrd celler.
Informasjon om gjæring:
1 mnd på 18 grader C..
3 uker på ferskt eikefat.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. mars 2018
Flasket: 3. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F