Brygger: Frode Krogstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,091 FG: 1,015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3650g Pilsner (2 Row) Belgian 3150g Pale Malt (2 Row) Belgian 1100g D-180 Candi Syrup [B]Humle og krydder[/B] 30g Brewer's Gold [8.00 %] - Boil 60.0 min 30g Hallertau Mittelfrueh [5.00%] - Boil 30 minutes 30g Styrian Goldings [4.10 %] - Boil 15.0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 530 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: 4 uker 23 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. juli 2017 Flasket: 18. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N