Brygger: Frode Krogstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,091
FG: 1,015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 62 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3650g Pilsner (2 Row) Belgian
3150g Pale Malt (2 Row) Belgian 
1100g D-180 Candi Syrup

[B]Humle og krydder[/B]
30g Brewer's Gold [8.00 %] - Boil 60.0 min
30g Hallertau Mittelfrueh [5.00%] - Boil 30 minutes
30g Styrian Goldings [4.10 %] - Boil 15.0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 530
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
4 uker 23 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. juli 2017
Flasket: 18. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N