Brygger: Beerzebub Brewing Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,050 FG: 1,005 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna flaket mais hvetemalt caragold acidulated malt [B]Humle og krydder[/B] magnum strata sabro [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63c@60 min 76c@10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP568 Gjærmengde: 1pk+starter Informasjon om gjæring: pitchtemp 20c 23c@5D 28c@11D [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. april 2019 Flasket: 23. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F