Brygger: Dag Hovland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,045 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 4,3 kg CaraRed 0,28 kg CaraMunich III 0,28 kg Syremalt 60 gram [B]Humle og krydder[/B] Citra 11 gram 60 min Amarillog 20 gram 15 min Columbus 30 gram 5 min Citra 15 gram 5 min Citra 20 gram tørrhumlet 2 dager [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumklorid, gips, gjærnæring, irish moss, [B]Meskeinformasjon[/B] Meskepose. 15 liter meskevann, 17 loter skyllevann 60 minutter 66 grader, så 20 minutter på 72 grader 15 minutter skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 0,5 dl Informasjon om gjæring: Fast på 19 grader til ferdig, så litt på 20 grader. Deretter tørrhumlet to dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. juni 2020 Flasket: 27. juni 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N