Brygger: Dag Hovland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,045
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 4,3 kg
CaraRed 0,28 kg
CaraMunich III 0,28 kg
Syremalt 60 gram

[B]Humle og krydder[/B]
Citra 11 gram 60 min
Amarillog 20 gram 15 min
Columbus 30 gram 5 min
Citra 15 gram 5 min
Citra 20 gram tørrhumlet 2 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumklorid, gips, gjærnæring, irish moss,

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskepose. 
15 liter meskevann, 17 loter skyllevann
60 minutter 66 grader, så 20 minutter på 72 grader
15 minutter skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 0,5 dl
Informasjon om gjæring:
Fast på 19 grader til ferdig, så litt på 20 grader. Deretter tørrhumlet to dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. juni 2020
Flasket: 27. juni 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N