Brygger: Kevin Aslaksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,078
FG: 1,022
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 48,0
Beregnet farge: 10,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Pale Malt
1 kg Hvetemalt
750g Pilsen Light DME
500g caramel pils
500 g Maltet havre

[B]Humle og krydder[/B]
150g Vic Secret 30 min Whirlpool
100g Vic Secret Tørrhumle dag 3
100g Vic Secret Tørrhumle dag 8 ifm Coldcrash
150g Vic Secret Tørrhumle på karboneringsfat i 7 dager før omstikk.

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
65° i 90 min
77° i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 2,5L starter
Informasjon om gjæring:
20° i 3 dager
21° i 7 dager
2° i 4 dager - Coldcrash
4° i 7 dager - Fatkarbonering, omstikk til nytt fat for å få den av tørrhumla.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. februar 2019
Flasket: 19. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F