Brygger: Kevin Aslaksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,078 FG: 1,022 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 48,0 Beregnet farge: 10,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Pale Malt 1 kg Hvetemalt 750g Pilsen Light DME 500g caramel pils 500 g Maltet havre [B]Humle og krydder[/B] 150g Vic Secret 30 min Whirlpool 100g Vic Secret Tørrhumle dag 3 100g Vic Secret Tørrhumle dag 8 ifm Coldcrash 150g Vic Secret Tørrhumle på karboneringsfat i 7 dager før omstikk. [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] 65° i 90 min 77° i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 2,5L starter Informasjon om gjæring: 20° i 3 dager 21° i 7 dager 2° i 4 dager - Coldcrash 4° i 7 dager - Fatkarbonering, omstikk til nytt fat for å få den av tørrhumla. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. februar 2019 Flasket: 19. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F