Brygger: MonoBryggeriet
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1046
FG: 1010
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,5l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 17,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Vienna - 93.5%
Weyermann Caraamber -. 4%
Best acidulated - 2%
Weyermann carafa special II - 0.5%

[B]Humle og krydder[/B]
3.1 g/L Saaz @ 25
1.2 g/L Saaz @ 0 
20 min WP @75

[B]Andre ingredienser[/B]
Clarex

Ca 58 ppm
Mg 1 ppm
Na 2 ppm 
Cl 50 ppm
SO4 50 ppm
HCO3 38 ppm

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader - 0 min
66-72 grader over natten
No sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP940
Gjærmengde: 18 mil per liter
Informasjon om gjæring:
10 grader I 10 dager
Øker til 16 grader ila en uke
3 dager på 16 grader
4 dager CC på 3 grader

[B]Kommentarer[/B]
Klarnet med gelatin

Karbonering 2.7 vol

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. mai 2022
Flasket: 5. juni 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N