Brygger: MonoBryggeriet Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1046 FG: 1010 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,5l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 17,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Vienna - 93.5% Weyermann Caraamber -. 4% Best acidulated - 2% Weyermann carafa special II - 0.5% [B]Humle og krydder[/B] 3.1 g/L Saaz @ 25 1.2 g/L Saaz @ 0 20 min WP @75 [B]Andre ingredienser[/B] Clarex Ca 58 ppm Mg 1 ppm Na 2 ppm Cl 50 ppm SO4 50 ppm HCO3 38 ppm [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader - 0 min 66-72 grader over natten No sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP940 Gjærmengde: 18 mil per liter Informasjon om gjæring: 10 grader I 10 dager Øker til 16 grader ila en uke 3 dager på 16 grader 4 dager CC på 3 grader [B]Kommentarer[/B] Klarnet med gelatin Karbonering 2.7 vol [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. mai 2022 Flasket: 5. juni 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N