Brygger: Snorre Sageng Høivik-Carlin Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: OG: 1,096 FG: 1,020 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 55,0 Beregnet farge: 133 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.5 kg pale malt 520 g chocolate malt 520 g flaket havre 520 g roasted barley 310 g special b 130 g black malt [B]Humle og krydder[/B] 70 g CTZ [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min på 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 2 pk med 2L starter Informasjon om gjæring: 16 dager på 20 grader 30 dager på eikefat [B]Kommentarer[/B] Samarbeidsbrygg i Sandefjord bryggerlaug [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. august 2018 Flasket: 24. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N