Brygger: Snorre Sageng Høivik-Carlin
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,096
FG: 1,020
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 55,0
Beregnet farge: 133 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8.5 kg pale malt
520 g chocolate malt
520 g flaket havre
520 g roasted barley
310 g special b
130 g black malt

[B]Humle og krydder[/B]
70 g CTZ

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min på 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 2 pk med 2L starter
Informasjon om gjæring:
16 dager på 20 grader
30 dager på eikefat

[B]Kommentarer[/B]
Samarbeidsbrygg i Sandefjord bryggerlaug

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. august 2018
Flasket: 24. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N