Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 7,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) Vienna (BestMälz) (8,0 EBC) Munich Malt (15,0 EBC) Carapils (Briess) (5,0 EBC) Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Hallertau magnum (bitter) Mittelfrüh (boil) Mittelfrüh (hop stand) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66->72->78 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1.76M cells / mL /°C Informasjon om gjæring: 10*C 14 dager 16*C 3 dager CC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. november 2019 Flasket: 14. mai 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F