Brygger: Anders Gjørwad Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 7,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 
Vienna (BestMälz) (8,0 EBC) 
Munich Malt (15,0 EBC) 
Carapils (Briess) (5,0 EBC) 
Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau magnum (bitter)
Mittelfrüh (boil)
Mittelfrüh (hop stand)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66->72->78

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1.76M cells / mL /°C
Informasjon om gjæring:
10*C 14 dager
16*C 3 dager
CC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. november 2019
Flasket: 14. mai 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F