Brygger: Endre Amdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1048
FG: 1011
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 6,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt, 5 kg.

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Mittelfruh:
15 gram @ FW
30 gram @ 60 min

Saaz:
15 gram @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
3 ml Lacetol

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min. 
78 grader i 15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale K-97
Gjærmengde: 2 stk. a 11,5 gram.
Informasjon om gjæring:
Gjæret under trykk, ca. 1,2 BAR i romtempratur, +/- 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. september 2020
Flasket: 24. september 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N