Brygger: Endre Amdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1048 FG: 1011 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 6,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt, 5 kg. [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Mittelfruh: 15 gram @ FW 30 gram @ 60 min Saaz: 15 gram @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 3 ml Lacetol [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min. 78 grader i 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale K-97 Gjærmengde: 2 stk. a 11,5 gram. Informasjon om gjæring: Gjæret under trykk, ca. 1,2 BAR i romtempratur, +/- 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. september 2020 Flasket: 24. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N