Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,070
FG: 1,010
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Belgisk pilsner 1,5 kg
Belgisk pale 2 kg
Biscuit malt 0,1 kg
Golden kandissirup 0,25 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 14 g @ 60 min
Hallertauer 10 g @ 15 min
Hallertauer 40 g @ 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
CaSo4
CaCl2
Whirlfloc
Gjærnæring
Brewers clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 10 min
78 C i 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Fra 2 liters starter
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 17,5 C
Økt til 22 C gjennom 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. juni 2018
Flasket: 8. juli 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N