Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,070 FG: 1,010 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Belgisk pilsner 1,5 kg Belgisk pale 2 kg Biscuit malt 0,1 kg Golden kandissirup 0,25 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 14 g @ 60 min Hallertauer 10 g @ 15 min Hallertauer 40 g @ 0 min [B]Andre ingredienser[/B] CaSo4 CaCl2 Whirlfloc Gjærnæring Brewers clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 10 min 78 C i 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Fra 2 liters starter Informasjon om gjæring: Pitchet på 17,5 C Økt til 22 C gjennom 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. juni 2018 Flasket: 8. juli 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N