Brygger: Dag Hovland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 1,035 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 3,3% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 2,9 kg Krystall malt, Stor-Galås, 0,1 kg Flaket bygg, 0,4 kg Aroma malt 0,3 kilo Sukker, indisk jaghery 0,2 kilo [B]Humle og krydder[/B] Fuggles, 40 gram, 60 min East Kent Goldings, 30 gram, 5 min East Kent Goldings, 20 gram, tørrhumle 4 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gips, 5 gram i vørter Krusflik/irish moss, 5 gram i vørter gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i ca. 45 minutter, så utmesking på 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: Primærgjæring ca. 4 dager på 20 grader. Sekundærgjæring med tørrhumle i samme beholder [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. september 2019 Flasket: 1. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N