Brygger: Terje Sannerholt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1088
FG: 1012
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
palemalt,bisquitmalt,sjokolademalt,caramalt,mørkcrystal,havre,ristet byggmalt,svartmalt, hvete, acidulatemalt. muscovado mørk sukker, marshmallows og skummnisser,vanilje ekstrakt

[B]Humle og krydder[/B]
viniljestenger, kakaonibs i 2,5 ml whisky, appelsinskall, kaffe, lactose,
humle:fuggle og east kent golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
mesket på 66 grader i 100 min, utmesk 78 grader 15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale 04
Gjærmengde: 3pk
Informasjon om gjæring:
gjæret på 22 grader i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]
ønsket å lage en litt syrlig imp.stout. derfor acidulatedmalt samt appelsinskall.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. november 2019
Flasket: 17. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F