Brygger: Terje Sannerholt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1088 FG: 1012 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] palemalt,bisquitmalt,sjokolademalt,caramalt,mørkcrystal,havre,ristet byggmalt,svartmalt, hvete, acidulatemalt. muscovado mørk sukker, marshmallows og skummnisser,vanilje ekstrakt [B]Humle og krydder[/B] viniljestenger, kakaonibs i 2,5 ml whisky, appelsinskall, kaffe, lactose, humle:fuggle og east kent golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] mesket på 66 grader i 100 min, utmesk 78 grader 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale 04 Gjærmengde: 3pk Informasjon om gjæring: gjæret på 22 grader i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] ønsket å lage en litt syrlig imp.stout. derfor acidulatedmalt samt appelsinskall. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. november 2019 Flasket: 17. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F