Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1048
FG: 1000
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo
Vienna malt 	5
pilsmalt	5
rugmalt	1,2
Hvetemalt	0,6
Brown malt	0,5

[B]Humle og krydder[/B]
15 minutt;
Citra	24G	13,5%
2 minutt;
Mosaic	4G	11,5%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63C 20 mins
70C 20 mins
77C 5mins

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Belle saison, wlp665
Gjærmengde: 1pk+2rør
Informasjon om gjæring:
14 dager med belle saison, SG 1004
Så pitching av wlp, 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. november 2015
Flasket: 21. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N