Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1048 FG: 1000 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo Vienna malt 5 pilsmalt 5 rugmalt 1,2 Hvetemalt 0,6 Brown malt 0,5 [B]Humle og krydder[/B] 15 minutt; Citra 24G 13,5% 2 minutt; Mosaic 4G 11,5% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63C 20 mins 70C 20 mins 77C 5mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belle saison, wlp665 Gjærmengde: 1pk+2rør Informasjon om gjæring: 14 dager med belle saison, SG 1004 Så pitching av wlp, 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. november 2015 Flasket: 21. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N