Brygger: Per Øyvind Arnesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Stjørdalsøl
OG: 1094
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 7,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8,00 kg Stjørdalsmalt (17,7 EBC) Grain 2 61,5 % 
1,00 kg Bonsak Honningmalt (40,0 EBC) Grain 3 7,7 % 
4,00 kg Light Dry Extract (15,8 EBC) Dry Extract 4 30,8 %

[B]Humle og krydder[/B]
20,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 60,0 min Hop 5 7,5 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]
Einerlåg

[B]Meskeinformasjon[/B]
Name

 Description

 Step Temperature

 Step Time

Protein Rest Add 23,47 l of water at 54,0 C 50,0 C 15 min 
Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 60 min 
Mash Out Heat to 76,0 C over 10 min 76,0 C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Tormodgarden
Gjærmengde: En dæsj, med starter
Informasjon om gjæring:
33 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2020
Flasket: 10. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N