Brygger: Per Øyvind Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Stjørdalsøl OG: 1094 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 7,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8,00 kg Stjørdalsmalt (17,7 EBC) Grain 2 61,5 % 1,00 kg Bonsak Honningmalt (40,0 EBC) Grain 3 7,7 % 4,00 kg Light Dry Extract (15,8 EBC) Dry Extract 4 30,8 % [B]Humle og krydder[/B] 20,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 60,0 min Hop 5 7,5 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] Einerlåg [B]Meskeinformasjon[/B] Name Description Step Temperature Step Time Protein Rest Add 23,47 l of water at 54,0 C 50,0 C 15 min Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 60 min Mash Out Heat to 76,0 C over 10 min 76,0 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Tormodgarden Gjærmengde: En dæsj, med starter Informasjon om gjæring: 33 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2020 Flasket: 10. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N