Brygger: Pål Reinset Øyen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,081 FG: 1,027 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 112 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Viking Malt Pale Ale 2-Row — Grain — 6.5 EBC Gladfield Brown Malt — Grain — 178 EBC Castle Malting Chateau Black — Grain — 1300 EBC [B]Humle og krydder[/B] Chinook 12.1% — Boil — 60 min Fuggle 4.5% — Boil — 30 min Fuggles 4.5% — Aroma — 0 min hopstand Fuggle 4.5% — Dry Hop — 5 days [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusion — 65 °C — 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis S-33 Gjærmengde: 2 pkg (23g) Informasjon om gjæring: 20°C i gjærskap hele perioden [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. oktober 2018 Flasket: 27. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F