Brygger: Pål Reinset Øyen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,081
FG: 1,027
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 67,0
Beregnet farge: 112 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Viking Malt Pale Ale 2-Row — Grain — 6.5 EBC
Gladfield Brown Malt — Grain — 178 EBC
Castle Malting Chateau Black — Grain — 1300 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 12.1% — Boil — 60 min
Fuggle 4.5% — Boil — 30 min
Fuggles 4.5% — Aroma — 0 min hopstand
Fuggle 4.5% — Dry Hop — 5 days

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusion — 65 °C — 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis S-33
Gjærmengde: 2 pkg (23g)
Informasjon om gjæring:
20°C i gjærskap hele perioden

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. oktober 2018
Flasket: 27. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F