Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 3,325 kg Pale ale 1,02 kg Cara Munich 0,17 kg Hvetemalt 0,155 kg Flaket wheat 0,17 kg Soft candy sugar 0,4 kg [B]Humle og krydder[/B] Hallertau mittelfruh 40 gr 45 min AA 4 Hallertau Mittelfruh 20 gr 15 min AA 4 [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2,5 gr 15 min koriander 23 gr 15 min Bitter Orange 30 gr 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 53C 15 min 66C 90 min 78C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safrew T-58 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: Primærgjæring 26 gr Sekundærgjæring 20 gr [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2018 Flasket: 19. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F