Brygger: Kristine Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 3,325 kg
Pale ale 1,02 kg
Cara Munich 0,17 kg
Hvetemalt 0,155 kg
Flaket wheat 0,17 kg
Soft candy sugar 0,4 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau mittelfruh 40 gr 45 min AA 4
Hallertau Mittelfruh 20 gr 15 min AA 4

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring 2,5 gr   15 min
koriander 23 gr 15 min
Bitter Orange 30 gr 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
53C 15 min
66C   90 min
78C    10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safrew T-58
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring 26 gr 
Sekundærgjæring 20 gr

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2018
Flasket: 19. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F