Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9C Foreign extra stout) Ekstra ingredienser: Cold brew coffee OG: 1070 FG: 1016 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] maris otter 10,5kg munich malt 2,5kg roasted barley 0,5 kg Black malt 250g chocolat,crystal malt 200g pale crystal 200g Amber 500g brown 250g flaket havre 500g [B]Humle og krydder[/B] columbus challenger crystal [B]Andre ingredienser[/B] Kaldbrygget kaffe tilsatt på ferdig kabonert øl i corneliusfat. 10% kaffe tilsatt. [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 120 min 78 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 007 Gjærmengde: 2liter forkultur Informasjon om gjæring: 17 grader 14dg. 20 grader 3 dg. [B]Kommentarer[/B] Tilsatt nitrogen før tapping på flasker, flasket med nitrogen gass. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2018 Flasket: 7. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F