Brygger: Øyvind Winding-Stavseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1045
FG: 1011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg (91.3%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC
200 g (4.1%) — Briess Victory Malt (biscuit) — Korn — 73.5 EBC
100 g (2%) — BestMalz Acidulated — Korn — 6 EBC
70 g (1.4%) — Weyermann Carafa Special I — Korn — 630 EBC
60 g (1.2%) — Weyermann Carafa Special II — Korn — 1100 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
20 g (17 IBU) — Perle 7.4% — Kok — 60 min
25 g (6 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 4.4% — Kok — 15 min
20 g (2 IBU) — Hallertau Blanc 10.5% — Kok — 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 65*C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP850
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
Primær — 11 °C — 18 dager
Primær — 15 °C — 3 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. november 2021
Flasket: 24. november 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N