Brygger: Øyvind Winding-Stavseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1045 FG: 1011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg (91.3%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC 200 g (4.1%) — Briess Victory Malt (biscuit) — Korn — 73.5 EBC 100 g (2%) — BestMalz Acidulated — Korn — 6 EBC 70 g (1.4%) — Weyermann Carafa Special I — Korn — 630 EBC 60 g (1.2%) — Weyermann Carafa Special II — Korn — 1100 EBC [B]Humle og krydder[/B] 20 g (17 IBU) — Perle 7.4% — Kok — 60 min 25 g (6 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 4.4% — Kok — 15 min 20 g (2 IBU) — Hallertau Blanc 10.5% — Kok — 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 65*C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP850 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: Primær — 11 °C — 18 dager Primær — 15 °C — 3 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. november 2021 Flasket: 24. november 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N