Brygger: John Glattetre
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 50
FG: 14
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 30,5l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 15,3
Beregnet farge: 12,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Weyermann Pale wheat malt
Weyermann Pilsner
Weyermann Carahell
Weyermann Munich II
Weyermann Acidulated

[B]Humle og krydder[/B]
Citra	
Citra

[B]Andre ingredienser[/B]
Koriander 
Whirlfloc
Yeast nutrition

[B]Meskeinformasjon[/B]
Temp [°C]	Rest [min]
45	                  10
52	                  10
62	                  30
72	                  30
78

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 380
Gjærmengde: 3.96 10**11 cells
Informasjon om gjæring:
18 deg. C, 3 days
18 - 20 deg. C 1 day
total fermentation time 3 weeks

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. oktober 2018
Flasket: 10. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N