Brygger: John Glattetre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 50 FG: 14 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 30,5l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 15,3 Beregnet farge: 12,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Weyermann Pale wheat malt Weyermann Pilsner Weyermann Carahell Weyermann Munich II Weyermann Acidulated [B]Humle og krydder[/B] Citra Citra [B]Andre ingredienser[/B] Koriander Whirlfloc Yeast nutrition [B]Meskeinformasjon[/B] Temp [°C] Rest [min] 45 10 52 10 62 30 72 30 78 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 380 Gjærmengde: 3.96 10**11 cells Informasjon om gjæring: 18 deg. C, 3 days 18 - 20 deg. C 1 day total fermentation time 3 weeks [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. oktober 2018 Flasket: 10. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N