Brygger: Raymond Olav Reite
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,046
FG: 1,010
Mengde vørter: 21,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 6,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt - 47,3%
Flaket hvete - 40,2%
Flaket havre - 9,9%
Munich malt - 2,6%

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh 17g - 60 min.
Saaz 25g - 15 min.
Korriander frø 10g - 5 min.
Bittert appelsinskall 25g - 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50C 15 min.
68C 45 min.
75C 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: ca. 150 milliarder
Informasjon om gjæring:
20C 15 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. januar 2020
Flasket: 7. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N