Brygger: Raymond Olav Reite Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,046 FG: 1,010 Mengde vørter: 21,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 6,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt - 47,3% Flaket hvete - 40,2% Flaket havre - 9,9% Munich malt - 2,6% [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh 17g - 60 min. Saaz 25g - 15 min. Korriander frø 10g - 5 min. Bittert appelsinskall 25g - 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50C 15 min. 68C 45 min. 75C 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: ca. 150 milliarder Informasjon om gjæring: 20C 15 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2020 Flasket: 7. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N