Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1,049
FG: 1,010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 9,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvetemalt - 2500 g
Pilsmalt - 1300 g
Flaket hvete - 500 g
Munich, lys - 400 g
Victory malt - 100 g
Syremalt – 150 g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle - 16 g, 60 min
Hersbrucker - 10 g, 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
43 C i 20 min
67 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: Starter, ca 1,5 l
Informasjon om gjæring:
17 C i 10 døgn 
19 g i 4 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. januar 2020
Flasket: 8. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N