Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1,049 FG: 1,010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 9,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvetemalt - 2500 g Pilsmalt - 1300 g Flaket hvete - 500 g Munich, lys - 400 g Victory malt - 100 g Syremalt – 150 g [B]Humle og krydder[/B] Perle - 16 g, 60 min Hersbrucker - 10 g, 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 43 C i 20 min 67 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: Starter, ca 1,5 l Informasjon om gjæring: 17 C i 10 døgn 19 g i 4 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2020 Flasket: 8. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N