Brygger: Dagfinn Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,054
FG: 1,001
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 5000g
Hvete malt  500g

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 2,2%  100g@60min
Hallertau mittelfrüh 4% 50g@10min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB m/33L vann
63° i 30min, 72° i 20min, 77° I 10min deretter resirkulering og avrenning.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafAle BE-134
Gjærmengde: En pakke, tørr
Informasjon om gjæring:
Pitch på 19°, lar den stige naturlig med peak på 24°. Går ned på 21° etter 6 dager og holdes der til flasking.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. oktober 2019
Flasket: 11. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N