Brygger: Dagfinn Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,054 FG: 1,001 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt 5000g Hvete malt 500g [B]Humle og krydder[/B] Saaz 2,2% 100g@60min Hallertau mittelfrüh 4% 50g@10min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB m/33L vann 63° i 30min, 72° i 20min, 77° I 10min deretter resirkulering og avrenning. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafAle BE-134 Gjærmengde: En pakke, tørr Informasjon om gjæring: Pitch på 19°, lar den stige naturlig med peak på 24°. Går ned på 21° etter 6 dager og holdes der til flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. oktober 2019 Flasket: 11. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N