Brygger: Odin Lein Strand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1065 FG: 1006 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 9,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,6kg pale malt 0,96 wheat malt 0,36 cararuby 0,36 rye 0,36 oats 0,36 special B [B]Humle og krydder[/B] 8g warrior [B]Andre ingredienser[/B] 5kg surkirsebær [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 530 + surkultur Gjærmengde: Ihht til Beersmith Informasjon om gjæring: Gjæret i eikefat i ca 1 år. [B]Kommentarer[/B] Primærgjæring i plast, ca 1 år i eikefat, 3mnd modning med norske surkirsebær. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. oktober 2017 Flasket: 10. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N