Brygger: Odin Lein Strand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 1065
FG: 1006
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 9,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,6kg pale malt
0,96 wheat malt
0,36 cararuby 
0,36 rye
0,36 oats
0,36 special B

[B]Humle og krydder[/B]
8g warrior

[B]Andre ingredienser[/B]
5kg surkirsebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 67c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 530 + surkultur
Gjærmengde: Ihht til Beersmith
Informasjon om gjæring:
Gjæret i eikefat i ca 1 år.

[B]Kommentarer[/B]
Primærgjæring i plast, ca 1 år i eikefat, 3mnd modning med norske surkirsebær.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. oktober 2017
Flasket: 10. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N