Brygger: Jørgen Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,100 FG: 1,030 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 121 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 58.8% Crisp Maris Otter 8,5% Best Munich Dark 7,6% Crisp Cara 5,9% Best Melanoidin 5,0% Crisp Chocolate 4,2% valsede havregryn 3,4% Crisp Roasted Barley 2,5% Special B 4,2% bordsukker [B]Humle og krydder[/B] Magnum som bitterhumle @ 60 min Chinook @ 15 og 4 min [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumsulfat, kalsiumklorid, natron, melkesyre, gjærnæring, klaringsmiddel, gelatin [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeltmesk, først Maris Otter som basemalt i 110 minutter på 66 grader. Deretter resten tilsvarende. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Rikelige mengder Informasjon om gjæring: 17 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. mars 2018 Flasket: 25. mars 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N