Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,047 FG: 1,015 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 3,5% Beregnet IBU: 64,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale Malt Oats Golden Naked Oats Lactose [B]Humle og krydder[/B] 50g Cryo Citra, Mosaic og Simcoe @ hopstand 50g Cryo Citra, Mosaic og simcoe @ 5day dryhop [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] 70c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 2liter starter Informasjon om gjæring: 19,5c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2019 Flasket: 18. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F