Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,047
FG: 1,015
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 3,5%
Beregnet IBU: 64,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale Malt
Oats
Golden Naked Oats
Lactose

[B]Humle og krydder[/B]
50g Cryo Citra, Mosaic og Simcoe @ hopstand
50g Cryo Citra, Mosaic og simcoe @ 5day dryhop

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
70c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 2liter starter
Informasjon om gjæring:
19,5c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2019
Flasket: 18. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F