Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1048 FG: 1010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.18 kg Maris Otter. 5.9 ebc 0.1 kg Munich. 20 ebc 0.15 kg Caracrystal. 78 ebc [B]Humle og krydder[/B] 22 gram Target. 60 min kok 20 gram Styrian Goldings. 15 min kok 20 gram Mittelfrue. 5 min kok 15 gram Styrian Goldings whirlpool 80 grader 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 3.4 gram CaSO4 og 3.4 gram CaCl2, 1.7 gram CaCO3 og 1.7 gram NaHCO3 samt 10 ml lactose i meskevann. 2.9 gram CaCO4 og 2.9 CaCl2 i skyllevann. [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes på 65 grader i 60 min. deretter 72 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 028 Gjærmengde: 200 milliarder Informasjon om gjæring: Gjæres på 18 grader. Karboneres med 6 gram sukker pr liter. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mars 2019 Flasket: 10. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N