Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,049 FG: 1,013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich (9L) - 4500 g Victory malt - 200 g Carafa Special II – 180 g Syremalt - 50 g [B]Humle og krydder[/B] 60 min: Perle 20 g 15 min: Mittelfrüh 15 g 2 min: Mittelfrüh 20 g [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Diamond Gjærmengde: 2,5 liter starter Informasjon om gjæring: 10 C i 9 døgn 14 C i 6 døgn 16 C i 3 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. oktober 2019 Flasket: 1. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F