Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,049
FG: 1,013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich (9L) - 4500 g
Victory malt - 200 g
Carafa Special II – 180 g
Syremalt - 50 g

[B]Humle og krydder[/B]
60 min: Perle 20 g
15 min: Mittelfrüh 15 g
2 min: Mittelfrüh 20 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 30 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Diamond
Gjærmengde: 2,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
10 C i 9 døgn
14 C i 6 døgn
16 C i 3 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. oktober 2019
Flasket: 1. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F