Brygger: Anders Netland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1,063 FG: 1,015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt Sukker til annengangsgjæring på flaske [B]Humle og krydder[/B] Ikke humlet Røstede eiketerninger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 60 min på 64 - 66 gr. C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 655 Gjærmengde: 3 stk reagensrør Informasjon om gjæring: Syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i 36 timer på 40 gr. C Deretter kokt opp Gjæret i romtemperatur ca 20 - 24 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2017 Flasket: 15. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N