Brygger: Jacob Opheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1070 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 138 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt Crystal Munich Chocolate Black malt Dark spraymalt [B]Humle og krydder[/B] Chinook Northern brewer [B]Andre ingredienser[/B] Kakao nibs Carolina Reaper [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 100 min 72 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Whitelabs wlp 013 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: Gjæret 2 uker [B]Kommentarer[/B] Sjokolade og chili preg, [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2019 Flasket: 1. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N