Brygger: Jacob Opheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1070
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 80,0
Beregnet farge: 138 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt
Crystal
Munich
Chocolate 
Black malt
Dark spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Northern brewer

[B]Andre ingredienser[/B]
Kakao nibs
Carolina Reaper

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 100 min
72 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Whitelabs wlp 013
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret 2 uker

[B]Kommentarer[/B]
Sjokolade og chili preg,

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2019
Flasket: 1. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N