Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.12 kg Fairytale malt 0.41 kg Fawcett pale crystal malt (75.0 EBC) 0.20 kg fawcett crystal II (210.0 EBC) Grain 0.05 kg CHÂTEAU CHOCOLAT (900.7 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 25.00 g Centennial [10.00 %] - 25 g Simcoe [13.00 %] - Boil 2.0 min 40 g Ekuanot 20 min i whirlpool Humleolje i fatet i et forsøk på å overdøve svovelaromaen. [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumklorid Kalsiumsulfat Melkesyre Antioxin SBT Brewtan B [B]Meskeinformasjon[/B] Hochkurz 65-72-76 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1007 Gjærmengde: 2x pitchrate Informasjon om gjæring: 17 grader til 4 poenger fra FG, så overført til fat for spunding. [B]Kommentarer[/B] Dette ølet ble helt ødelagt av svovel etter overføring til spundfat. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. mars 2019 Flasket: 13. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N