Brygger: Per Olav Fremo Kalvå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.12 kg	Fairytale malt
0.41 kg	Fawcett pale crystal malt (75.0 EBC)	
0.20 kg	fawcett crystal II (210.0 EBC)	Grain	
0.05 kg	CHÂTEAU CHOCOLAT (900.7 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
25.00 g	Centennial [10.00 %] -
25 g	Simcoe [13.00 %] - Boil 2.0 min	
40 g Ekuanot 20 min i whirlpool

Humleolje i fatet i et forsøk på å overdøve svovelaromaen.

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumklorid
Kalsiumsulfat
Melkesyre
Antioxin SBT
Brewtan B

[B]Meskeinformasjon[/B]
Hochkurz
65-72-76

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY1007
Gjærmengde: 2x pitchrate
Informasjon om gjæring:
17 grader til 4 poenger fra FG, så overført til fat for spunding.

[B]Kommentarer[/B]
Dette ølet ble helt ødelagt av svovel etter overføring til spundfat.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. mars 2019
Flasket: 13. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N