Brygger: Dan Marott Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/Steam beer OG: 1,052 FG: 1,012 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 24,5l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt, Light munich, crystal malt, victory malt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] meske temp 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 2112 Gjærmengde: 3 l starter, 400mill Informasjon om gjæring: gjæret opp til 18,5 grader. 12 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2018 Flasket: 25. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F