Brygger: Dan Marott Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4F California common/Steam beer
OG: 1,052
FG: 1,012
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 24,5l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt, Light munich, crystal malt, victory malt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
meske temp 66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 2112
Gjærmengde: 3 l starter, 400mill
Informasjon om gjæring:
gjæret opp til 18,5 grader. 12 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. september 2018
Flasket: 25. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F