Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4F California common/steam beer
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter: 2000 g
Mørk Münich: 400 g 
Caramünich II:	500 g
Chocolate Rye: 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
Norther brewer @ 60, 10 og 0

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64°C i ca. 60 min.
72°C i ca. 30 min.
78°C i ca. 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MJ M-54
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
17-18 grader i 14 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. juni 2021
Flasket: 1. juli 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F