Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/steam beer OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter: 2000 g Mørk Münich: 400 g Caramünich II: 500 g Chocolate Rye: 100 g [B]Humle og krydder[/B] Norther brewer @ 60, 10 og 0 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64°C i ca. 60 min. 72°C i ca. 30 min. 78°C i ca. 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MJ M-54 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 17-18 grader i 14 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. juni 2021 Flasket: 1. juli 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F