Brygger: Andreas Rosén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,067
FG: 1,008
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7 kg Pilsnermalt
0,3 kg Munich malt 15 EBC
0,3 kg Hvetemalt
0,8 kg dekstrose

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Bobek 90 min
50 g Bobek 20 min
50 g Saaz 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 75 min, batch sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 500
Gjærmengde: 1,1M celler/ml/Plato
Informasjon om gjæring:
20 til 22 grader i løpet av 3 dager, stabilt i 12 dager, cold crash til 4 grader i 3 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. juli 2020
Flasket: 16. august 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N