Brygger: Andreas Rosén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,067 FG: 1,008 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kg Pilsnermalt 0,3 kg Munich malt 15 EBC 0,3 kg Hvetemalt 0,8 kg dekstrose [B]Humle og krydder[/B] 30 g Bobek 90 min 50 g Bobek 20 min 50 g Saaz 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 75 min, batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 500 Gjærmengde: 1,1M celler/ml/Plato Informasjon om gjæring: 20 til 22 grader i løpet av 3 dager, stabilt i 12 dager, cold crash til 4 grader i 3 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. juli 2020 Flasket: 16. august 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N