Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 9D Baltisk porter) Ekstra ingredienser: Størdalsmalt OG: 1087 FG: 1025 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 91 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg Munich Malt 25 EBC 2kg Viking Dark Ale Malt 2kg Rye Malt 2kg Pale Malt 1,5kg Stjørdalsmalt 1,5kg Wheat Malt 500g Cara Munich II 500g Special B 300g Chocolate Wheat 200g Carafa Special III [B]Humle og krydder[/B] 53g Northern Brewer 7,3%aa @ 60 min 20g Fuggle 4,3%aa @ 20 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 72 grader i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1pk 2 stegs starter Informasjon om gjæring: Pitch på 10,5 grader, øker gradvis med 0.5 grader pr dag til 16 grader. Totalt 21 dager. [B]Kommentarer[/B] Karbonert med speise på Fermzilla, flasket med Beergun. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. november 2019 Flasket: 8. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N