Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,056 FG: 1,004 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Viennamalt 500g Hvetemalt 800g Pilsmalt 8kg candy clear 800g [B]Humle og krydder[/B] kent goldings 16g 5min saaz 16g 5 min kent goldings 20g 15min styrian golding 50g 60min appelsinskall bitter 30g 5min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 c i 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP566 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 20c 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. mai 2018 Flasket: 24. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N