Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,056
FG: 1,004
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Viennamalt 500g
Hvetemalt 800g
Pilsmalt  8kg
candy clear 800g

[B]Humle og krydder[/B]
kent goldings 16g 5min
saaz 16g 5 min
kent goldings 20g 15min
styrian golding 50g 60min

appelsinskall bitter 30g 5min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 c i 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP566
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
20c 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. mai 2018
Flasket: 24. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N