Brygger: Kristian Rudjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1094 FG: 1019 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] malt candisukker farin mørk farin candisyrup [B]Humle og krydder[/B] saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66gr [B]Gjæring[/B] Gjærtype: abbey ale Gjærmengde: 45 gr Informasjon om gjæring: 19 gr, 3 dager, 22 i 10 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. august 2017 Flasket: 1. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N