Brygger: Kristian Rudjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1094
FG: 1019
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
malt 
candisukker
farin
mørk farin
candisyrup

[B]Humle og krydder[/B]
saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66gr

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: abbey ale
Gjærmengde: 45 gr
Informasjon om gjæring:
19 gr, 3 dager, 22 i 10

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. august 2017
Flasket: 1. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N