Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: OG: 1092 FG: 1018 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 9,7% Beregnet IBU: 94,0 Beregnet farge: 78 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Marris Otter 3,96 kg Sjokoladehvet Lovib 413 0,495 kg Cystal hvete LB 55 0,33 kg Crystalmalt lovib 94 0,33 kg Roasted barley 0,165 kg Candy sirup d-90 0,450 gr [B]Humle og krydder[/B] Simco 27 gr 90 min northern brewer 20 gr 10 min simco 20 gr 10 min [B]Andre ingredienser[/B] gjærnæring 2.5 gr [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 120 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 090 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Primærgjæring 20 grader sekundærgjæring 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. oktober 2018 Flasket: 10. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N