Brygger: Kristine Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1092
FG: 1018
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 9,7%
Beregnet IBU: 94,0
Beregnet farge: 78 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Marris Otter 3,96 kg
Sjokoladehvet Lovib 413 0,495 kg
Cystal hvete  LB 55 0,33 kg 
Crystalmalt lovib 94 0,33 kg
Roasted barley 0,165 kg
Candy sirup d-90 0,450 gr

[B]Humle og krydder[/B]
Simco 27 gr 90 min
northern brewer 20 gr 10 min
simco 20 gr  10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
gjærnæring 2.5 gr

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C 120 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 090
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring 20 grader
sekundærgjæring 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. oktober 2018
Flasket: 10. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N