Brygger: Eivind Mellingen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,047
FG: 1,013
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,46%
Beregnet IBU: 23,7
Beregnet farge: 40,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt
Crystal 80L
Chocolate Malt
Crystal 120L
Biscuit Malt
Special Roast
Carafa 2

[B]Humle og krydder[/B]
40gr EKG 5.8%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60min
75 grader i 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 1 pakke med starter
Informasjon om gjæring:
1.5liter gjærstarter med røreplate

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2019
Flasket: 31. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N