Brygger: Eivind Mellingen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,047 FG: 1,013 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,46% Beregnet IBU: 23,7 Beregnet farge: 40,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt Crystal 80L Chocolate Malt Crystal 120L Biscuit Malt Special Roast Carafa 2 [B]Humle og krydder[/B] 40gr EKG 5.8% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60min 75 grader i 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 1 pakke med starter Informasjon om gjæring: 1.5liter gjærstarter med røreplate [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2019 Flasket: 31. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N