Brygger: Eskil Eriksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 10,340 FG: 10,100 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 3,1% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2600 g Maris Otter Pal malt 230 g Amber Malt 300 g Crystal 120 EBC 230 g Crystal 75 EBC 100 g Chocolate malt 60 g Black Malt [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 5,8% 20g 60 min East Kent Golding 5.8% 20 g 15 min East Kent Golding 5.8% 20 g 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 minutt 75 grader 10 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: iht Mr.Malty Informasjon om gjæring: 18 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2020 Flasket: 19. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F