Brygger: Eskil Eriksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 10,340
FG: 10,100
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 3,1%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2600 g Maris Otter Pal malt
230 g Amber Malt
300 g Crystal 120 EBC
230 g Crystal 75 EBC
100 g Chocolate malt
60 g Black Malt

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding 5,8% 20g 60 min
East Kent Golding 5.8% 20 g 15 min
East Kent Golding 5.8% 20 g 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 minutt
75 grader 10 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: iht Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
18 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2020
Flasket: 19. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F