Brygger: Brede Venås Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: -1,070 FG: 1,020 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 57,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich 1 34,8% Vienna 29,8 % Pilsner 24,8% Carabrown 2,7% Best special X 2,5% crystal 60 L 2,5% Best caramel hell 30 EBC 2,5% Chocolate 690 EBC 0,5% [B]Humle og krydder[/B] Magnum FWH 90 min 21 IBU Sazz 10 min 2,1 IBU [B]Andre ingredienser[/B] Melkesyre 10 ML Calsium Klorid 12 g Calcium Sulfate 8 g [B]Meskeinformasjon[/B] 55 10 min 68 75 min 73 15 min 77 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W 34/70 Gjærmengde: Slurry 1 L Informasjon om gjæring: 10 grader 28 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juli 2019 Flasket: 28. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F