Brygger: Brede Venås
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: -1,070
FG: 1,020
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 57,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich 1 34,8%
Vienna 29,8 %
Pilsner 24,8%
Carabrown 2,7%
Best special X 2,5%
crystal 60 L 2,5%
Best caramel hell 30 EBC 2,5%
Chocolate 690 EBC 0,5%

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum FWH  90 min 21 IBU
Sazz 10 min 2,1 IBU

[B]Andre ingredienser[/B]
Melkesyre 10 ML
Calsium Klorid 12 g
Calcium Sulfate 8 g

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 10 min
68 75 min
73 15 min
77 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W 34/70
Gjærmengde: Slurry 1 L
Informasjon om gjæring:
10 grader 28 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juli 2019
Flasket: 28. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F