Brygger: Stein Kristian Dahl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Bringebær OG: 1,036 FG: 1,008 Mengde vørter: 62,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 3,7% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 6,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,5 kg Pilsner malt 5,0 kg hvete malt 1,2 kg Rug malt 0,4 kg Cara Pils malt [B]Humle og krydder[/B] 35 gram Citra (6% AA) FWH [B]Andre ingredienser[/B] 1 dL Biola til kjelesyrning 1ts gjærnæring siste 15 min av kok 3 kg pasteuriserte bringebær tilsatt etter stormgjæring [B]Meskeinformasjon[/B] 1-stegs infusjonsmesk 65 grader 90 min utmesk 76 grader i 15 min Kjelesyrning over natten på 45 grader Kok 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 20 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Marianne Haug Omdahl [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. mars 2019 Flasket: 24. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N