Brygger: Stein Kristian Dahl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Bringebær
OG: 1,036
FG: 1,008
Mengde vørter: 62,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 3,7%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 6,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,5 kg Pilsner malt
5,0 kg hvete malt
1,2 kg Rug malt
0,4 kg Cara Pils malt

[B]Humle og krydder[/B]
35 gram Citra (6% AA) FWH

[B]Andre ingredienser[/B]
1 dL Biola til kjelesyrning
1ts gjærnæring siste 15 min av kok
3 kg pasteuriserte bringebær tilsatt etter stormgjæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
1-stegs infusjonsmesk 65 grader 90 min
utmesk 76 grader i 15 min
Kjelesyrning over natten på 45 grader 
Kok 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
20 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Marianne Haug Omdahl

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. mars 2019
Flasket: 24. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N