Brygger: Espen Kalstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,015 Mengde vørter: 24,5l Mengde ferdig øl: 23,5l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 37,4 Beregnet farge: 12,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg PALE ALE MALT (7-10 EBC), Castle Malting 0.5 kg CARARED (40-60 EBC), Weyermann [B]Humle og krydder[/B] 40g Cascade @60min 25g Cascade @15min 50g Cascade @1min 50g Cascade @DryHop, day 4 [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering: CaSO4, CaCl2, CaCO3, NaHCO3 Melkesyre for pH justering av mesk Gjærnæring Polyclar Gelatin til klaring på fat [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjon @66°C 60min Utmesk @77°C 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Voss kveik Gjærmengde: 11g rehydrert Informasjon om gjæring: Gjæring på 30°C CC 0.5°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. februar 2020 Flasket: 8. mars 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F