Brygger: Øyvind Svanæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6D Sort IPA
OG: 1069
FG: 1012
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 72,0
Beregnet farge: 67 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 6500 gr
Black wheat 400 gr
Cara Munich 3

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 60 min.  50 gr
Chinook 20 min.   30 gr
Centannial 20min.  30 gr
Centannial 5 min    25 gr
Citra tørr.  50 gr
Centannial tørr. 50 gr
Chinook tørr. 30 gr

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min
Utmesk 5 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US 05
Gjærmengde: 2 pk rehydrert
Informasjon om gjæring:
18-20 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2020
Flasket: 18. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F