Brygger: Øyvind Svanæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6D Sort IPA OG: 1069 FG: 1012 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 72,0 Beregnet farge: 67 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 6500 gr Black wheat 400 gr Cara Munich 3 [B]Humle og krydder[/B] Magnum 60 min. 50 gr Chinook 20 min. 30 gr Centannial 20min. 30 gr Centannial 5 min 25 gr Citra tørr. 50 gr Centannial tørr. 50 gr Chinook tørr. 30 gr [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min Utmesk 5 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US 05 Gjærmengde: 2 pk rehydrert Informasjon om gjæring: 18-20 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2020 Flasket: 18. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F