Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 1034 FG: 1010 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 3,2% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Second running fra en Dobbelbock 3.95 kg Munic1 . 17.7 ebc 0.55 kg CaraMunich1. 110 ebc 1.35 kg Pilsnermalt. 2 ebc 0.1 kg Carapils. 2 ebc [B]Humle og krydder[/B] 10 gram Magnum. 45 min kok 20 gram Styrian Goldings. 5 min kok [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbel dekoksjon ved msking av dobbelbokk 55 grader til 62 grader. 62 grader til 70 grader. Deretter utmesk på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London ale Gjærmengde: 150 milliarder Informasjon om gjæring: Gjæres på 20 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter fra dobbelbokk [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. oktober 2019 Flasket: 3. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N