Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4A Engelsk ordinary bitter
OG: 1034
FG: 1010
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 3,2%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Second running fra en Dobbelbock

3.95 kg Munic1 . 17.7 ebc
0.55 kg CaraMunich1. 110 ebc
1.35 kg Pilsnermalt. 2 ebc
0.1 kg Carapils. 2 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
10 gram Magnum. 45 min kok
20 gram Styrian Goldings. 5 min kok

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbel dekoksjon ved msking av dobbelbokk
55 grader til 62 grader.
62 grader til 70 grader.
Deretter utmesk på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318 London ale
Gjærmengde: 150 milliarder
Informasjon om gjæring:
Gjæres på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter fra dobbelbokk

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. oktober 2019
Flasket: 3. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N