Brygger: Jonas Svare Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,081 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,85 kg Marris Otter 2,85 kg Pilsner Malt 1 kg flaked wheat 1 kg Wheat malt pale [B]Humle og krydder[/B] 50 gram magnum , 15 min 75 gram citra , hop stand 30 min 75 gram amarillo, hop stand 30 min 15 gram cascade dry hop dag 1 30 gram vitra dry hop dag 1 15 gram chinook dry hop dag 1 30 gram amarillo dry hop dag 1 25 gram chinook dry hop dag 2 25 gram cascade dry hop dag 2 50 gram amarillo dry hop dag 2 50 gram citra dry hop dag 2 [B]Andre ingredienser[/B] 1 kg mango purre tilsatt i gjærekar på dag 2. 500 gram laktose tilsatt på slutten av kok Vannjustert iht følgende tabell som NEIPA: https://www.vestbrygg.no/assets/Uploads/files/Vannjusteringssett.pdf [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i 90 min 77 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Gjernes Kveik Gjærmengde: 10 ml i Mariaue Informasjon om gjæring: Gjæret på 37 grader Fikk rask og god utgjæring som gjorde seg 90% ferdig ila 3 døgn. Etter 5 døgn var den helt ferdig utgjæret og ble tappet på fat etter 6 døgn for karbonering. [B]Kommentarer[/B] Dette ølet har også, ved en feiltagelse, blitt meldt inn i kategorien "6C Imperial IPA". Så jeg ber om at dersom det er et problem på noen måte så er det dette bidraget fra meg som skal bedømmes. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. februar 2019 Flasket: 1. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F