Brygger: Øyvind F. Tvedten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1066 FG: 1014 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Best Pale malt 0,70 Best Munich Dark 0,5 Best Vienna 0,3 Cara Pils/Dextrine [B]Humle og krydder[/B] 10 g Citra (60 min) 35 g Cryo Citra (15 min) 40 g Citra (20 min Wirlpool 85C) 20 g Cryo Citra (20 min Wirlpool 85C). 100 g Cryo Citra, OG 15 g Citra, tørrhumle 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, 1 fellingstablett. og sukker til karbonering tilsatt før cold crash og flasking, 2,5 ts CaSO4, 24 g BufferpH5.2. [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 75 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pk tørrgj Informasjon om gjæring: 14 dager 18 C, [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2018 Flasket: 13. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N