Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1048 FG: 1009 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 4,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt: 4.8 kg Syremalt: 0.15 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 60 min: 18 g Mittelfrüh, 5 min: 20 g [B]Andre ingredienser[/B] CaSO4: 7 g CaCl2: 5 g [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader, 60 min 72 grader, 20 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 450 mrd celler Informasjon om gjæring: 3 uker på 10-11 grader 3 dager på 15 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2018 Flasket: 4. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F