Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1048
FG: 1009
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 4,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt: 4.8 kg
Syremalt: 0.15 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 60 min: 18 g
Mittelfrüh, 5 min: 20 g

[B]Andre ingredienser[/B]
CaSO4: 7 g
CaCl2: 5 g

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader, 60 min
72 grader, 20 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 450 mrd celler
Informasjon om gjæring:
3 uker på 10-11 grader
3 dager på 15 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2018
Flasket: 4. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F