Brygger: Mads Joachim Rød Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,25 kg totalt 6kg best pale malt 250g crisp crystal 150ebc [B]Humle og krydder[/B] Humle: Humletilsetning 1: 35 g Golding 6,5%, 60 min Humletilsetning 2: 25 g Challenger 6,5%, 15 min Humletilsetning 3: 25 g Challenger, 25 g Goldings, tørrhumle. Totalt: 110 g Kopiert fra bryggselv sin oppskrift på best bitter. East kent er byttet ut med goldings [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss. [B]Meskeinformasjon[/B] Normal mesking. 65 grader i 60min, med 77 grader i 5min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Stod i rom temp gjennom hele gjæringen (20 grader). Etter 16 dager ble ølen cold crashet. For så å bli flasket og fatet. 5 gram sukker per liter øl. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. september 2019 Flasket: 1. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N